Necron

Health Innovation Campus Boxmeer: middelpunt voor zorginnovatie

Nieuwe aanwinst in het netwerk van Health Valley is Necron Group, een private vastgoed investerings- en ontwikkelingsmaatschappij met een focus op duurzame en hoogwaardige vastgoedprojecten in logistiek, hospitality en healthcare. De afgelopen jaren heeft Necron meer dan 350.000 m² aan vastgoed ontwikkeld en gerealiseerd in Europa. Eén van de nieuwe projecten is Health Innovation Campus in Boxmeer. Dit project, gelegen naast Maasziekenhuis Pantein in Beugen, vormt de spil van een nieuw ecosysteem waar kennis en technologie samenkomen om de toekomst van gezondheidszorg vorm te geven.

Albert Jan Huisman, Chief Commercial Officer van Necron Group, vertelt over de ambities van de campus. “Health Innovation Campus Boxmeer biedt zorginstellingen, medtech bedrijven, kennisinstellingen en toonaangevende voedingsbedrijven, actief op het gebied innovatieve gezondheidszorg, de mogelijkheid om te groeien in een ecosysteem waarin innovatie, talent en samenwerking centraal staan.” Flexibel aanpasbare en gedeelde faciliteiten zoals labruimtes, kantoren en onderzoeksfaciliteiten bevorderen technologische vooruitgang op de campus. “Technologie en innovatie zijn essentieel om de grootste uitdagingen van de gezondheidszorg, zoals stijgende zorgkosten en vergrijzing, het hoofd te bieden,” legt hij uit.

 “Met de focus op groen werken en gezond leven, ondersteunt de rondom het park gecentreerde campus duurzame groei en welzijn voor bedrijven en medewerkers. De campus creëert ook plek voor hotel overnachtingen, short-stay, kennisdeling, ontmoeting en ontspanning, mede dankzij de vestiging van hotelketen Marriott International. Als strategisch knooppunt tussen Nederland, België en Duitsland vormt de campus bovendien een belangrijke schakel voor internationale zorginnovatie.."

Het netwerk van Health Valley en de ontwikkeling van de Health Campus Boxmeer delen dezelfde ambitie om (technologische) innovaties in de zorg te stimuleren en te faciliteren. - Albert Jan Huisman, Chief Commercial Officer bij de Necron Group

Gedeelde ambitie voor innovaties in de zorg
De keuze van Necron Group om zich aan te sluiten bij Health Valley vloeit voort uit de gedeelde missie. "Health Innovation Campus Boxmeer en Health Valley delen dezelfde ambitie om technologische vooruitgang in de zorg te stimuleren en te faciliteren," zegt Huisman. "Health Valley biedt een sterk en divers netwerk van zorginstellingen en bedrijven, wat ons helpt om waardevolle partners aan te trekken die een bijdrage kunnen leveren aan het innovatieve ecosysteem van de campus. Niet in de laatste plaats door de manier waarop open en transparant kennis gedeeld wordt binnen het netwerk." Andersom biedt de campus ook voor Health Valley-partners straks mogelijkheden om deel uit te maken van een levendige community. “We komen graag in contact met de partners van Health Valley. Ook ideeën en suggesties zijn welkom,” concludeert Huisman.

De in Zwitserland gevestigde vastgoedmaatschappij heeft innovatieve oplossingen en duurzame groei hoog in de prioriteit. Necron ziet de campus daarom als de perfecte plek om hun missie te verwezenlijken: projecten creëren die werk en levens verbeteren en zakelijk succes bevorderen. De zorgsector toekomstbestendig maken, sluit daar naadloos op aan.

We komen graag in contact met de partners van Health Valley. Ook ideeën en suggesties zijn welkom.

Samenwerken aan zorginnovatie in Boxmeer
In juni heeft de gemeenteraad van Land van Cuijk een nieuw beeldkwaliteitsplan voor de campus vastgesteld, waarmee de weg vrij is voor verdere ontwikkeling. "We zijn inmiddels in gesprek met diverse partijen die geïnteresseerd zijn in een vestiging op de campus, maar er is nog volop ruimte," vertelt Huisman. "We staan open voor nieuwe samenwerkingen en kijken ernaar uit om bedrijven binnen het Health Valley-netwerk te verwelkomen die actief willen bijdragen aan zorginnovatie."

Benieuwd? Bezoek www.aplusinhealthcare.nl of neem contact op via boxmeer@necron.com.

Delen: LinkedIn logo