News Updates Print Bank Phrom Tzm3oyu 6Sk Unsplash

Nieuws Ons nieuwsoverzicht

Relevante nieuwtjes, updates, ontwikkelingen van onze partners en alle mogelijkheden om samen met alle partijen in ons netwerk te werken aan Connect, Challenge en Grow delen we in dit nieuwsoverzicht.

Zoeken in publicaties

26 januari 2022

Health Valley en Health Innovation Park bundelen krachten

Health Valley in Nijmegen en Health Innovation Park in Zwolle zijn allebei netwerkorganisaties die zich richten op innovatie in de gezondheidszorg. Per 1 januari 2022 zijn de organisaties gefuseerd en werken ze onder de naam Health Valley met vereende krachten verder aan de gezamenlijke ambitie: in Oost-Nederland initiatieven nemen, projecten opzetten, partijen bijeen brengen en zorginnovaties versnellen.

Lees meer
18 januari 2022

Health Valley 2021 Wrap-Up

We blikken terug op de belangrijkste ontwikkelingen en gebeurtenissen, plus enkele feiten en cijfers van Health Valley in het jaar 2021.

Lees meer
3 januari 2022

Inschrijving Health Valley Bridge Prijs 2022 geopend

Health Valley nodigt zorgaanbieders die actief zijn in cure en/of care, uit om vóór 4 februari 2022 projecten in de zorg (hier) in te dienen waarbij door middel van technologie, zorg dichterbij de eigen leefomgeving wordt gebracht, met als doel om langer zelfstandig te kunnen blijven functioneren. Een multidisciplinaire jury beoordeelt alle inschrijvingen. Het meest veelbelovende project ontvangt de prestigieuze Health Valley Bridge Prijs en het bedrag van € 15.000 euro dat eraan verbonden is. De uitreiking vindt plaats op 16 maart 2022 tijdens het Health Valley Event.

Lees meer
24 januari 2022

Export Accelerator Program

Overweeg je internationaal actief te worden? Dit programma helpt jou om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow uit het buitenland.

Lees meer
22 januari 2022

Topsectoren werken samen aan voeding, gezondheid en leefomgeving

Topsectoren T&U, A&F en LSH bundelen hun krachten om kinderen uit kwetsbare gezinnen en buurten de mogelijkheid te bieden zich beter te ontwikkelen.

Lees meer
20 januari 2022

Ben jij onze nieuwe collega innovatiemanager?

Ter versterking van ons team (ca. 9 fte), het netwerk en om onze partners nog beter te bedienen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij onze nieuwe collega innovatiemanager?

Lees meer
20 januari 2022

Snellere diagnostiek dankzij slim gebruik van data

Door slim gebruik te maken van data, weten patiënten met pijn op de borst na een bezoek aan de diagnostische snelstraat sneller waar zij aan toe zijn

Lees meer
19 januari 2022

Vliegwielcoalitie verlegt focus naar digitale zorg in wijkverpleging

Per 1 februari 2022 gaat de coalitie ook aan de slag voor cliënten in de wijkverpleging.

Lees meer
18 januari 2022

Het nieuwe Health Valley

Per 1 januari 2022 zijn Health Valley en Health Innovation Park officieel samengesmolten tot één organisatie. Onder de naam Health Valley gaan we samen verder, met nieuwe energie, een nieuwe ambitie en een nieuwe visie. We zijn ervan overtuigd dat we met vereende krachten nog beter in staat zijn om in Oost-Nederland initiatieven te nemen, projecten op te zetten, partijen bijeen te brengen en zorginnovaties te versnellen.

Lees meer
13 januari 2022

Revolutionising inhalation treatment Resyca spreads its wings in Enschede

Oost NL supported Resyca in finding office and lab space for future growth and will continuously engage the company in the regional medtech ecosystem.

Lees meer
12 januari 2022

Digital Health spelers regio Nijmegen inzichtelijk

De Engelstalige 'Guide Digital Health companies and institutes' geeft inzicht in welke spelers actief zijn op het gebied van digitale gezondheid in de regio Nijmegen.

Lees meer