Voor en door Partners Only Event 2022

Type event: exclusief voor partners
Datum: 5 oktober 2022
Tijd: 11.15 - 17.30 uur
Organisatie: Health Valley Netherlands
Deelname: gratis
Aantal deelnemers: 52
Locatie:
MAC³PARK stadion (PEC)
Stadionplein 1
8025 CP Zwolle
Event header

Graag nodigen wij onze partners uit voor het jaarlijkse ‘voor en door Partners Only Event’. Dit keer bij onze buren in Zwolle, waar wij ook een kantoor hebben: het MAC³PARK stadion van PEC Zwolle. Het wordt een leuke inhoudelijke middag, waarin er workshops worden gegeven door partners, we in gesprek gaan over challenges in de zorg en je ook nog kunt groeien als zorginnovator. Daarnaast is er ook volop tijd voor netwerkmogelijkheden met andere Health Valley partners. Dus check snel je agenda, maak tijd vrij en meld je aan! Connect, Challenge en Grow met ons op 5 oktober 2022!

Programma

11.15 - 11.30 uur Inloop MAC³PARK (PEC Zwolle) stadion

11.30 - 13.00 uur Ontvangst met Connect netwerklunch
We starten deze middag met een netwerklunch. Maak kennis met andere partners uit ons netwerk en leg nieuwe connecties.

13.00 - 13.10 uur Opening middag
Chris Doomernik, directeur Health Valley en Harry van Dorenmalen, bestuursvoorzitter Health Valley kijken met ons waar Health Valley nu staat en wat de belangrijkste plannen zijn voor de komende tijd. En we horen natuurlijk graag van jij daarvan vindt!

13.10 - 13.15 uur Wissel naar workshopruimtes

13.15 - 14.00 uur Connect: Start Workshops
Na de opening gaan we in groepjes uiteen in stadion. Je kunt kiezen voor een casusgerichte workshop, waarin een andere partner zijn ‘probleem’ schetst en waarin jij kunt meedenken. Of je kiest voor een learning workshop, waarbij je leert van een partner die zijn fouten deelt, of aangeeft hoe hij juist tot dat succes is gekomen. Bij deze workshops, staat een organisatie of ondernemer centraal.

14.05 - 14.15 uur Korte pauze plenair

14.15 - 14.20 uur Wissel naar workshopruimtes

14.20 - 15.00 uur Challenge: Start workshops Zorgorganisaties
We gaan opnieuw uiteen in groepjes. In deze ronde staan de zorgorganisaties uit ons partnernetwerk centraal. Zij gaan aan de hand van hun Challenge die speelt in hun zorgorganisatie, met jou in gesprek. Praat en denk mee!

15.05 - 15.15 uur Korte pauze plenair

15.15 - 15.20 uur Wissel naar workshopruimtes

15.20 - 16.00 uur Grow: ‘Ondernemend Innoveren en de toekomst van technologie en mens in de zorg!’
Presentatie: Ivo Aarninkhof, Managing DIrector Holland Innovative

Plenair sluiten we af met een inspirerende partner uit ons netwerk. Hij laat jou als zorginnovator groeien, aan de hand van zijn verhaal. Ivo neemt ons mee in de wereld van anders ondernemen en innoveren: vanuit vrijheid en passie. Hij zet je aan het denken over je eigen drijfveren en biedt nieuwe inzichten om anders te innoveren. De kern? Het gaat erom hoe je innovatie en ondernemerschap weet te combineren. In een interactieve presentatie, gaat hij met jullie aan de slag.

16.00-17.30 Afsluitende netwerkborrel

Geen tijd of partnership opgezegd?
Kun je niet aanwezig zijn, stuur gerust een collega de uitnodiging door (let op: maximaal 2 mensen per organisatie). Is het partnership voor jouw organisatie of bedrijf opgezegd dit jaar? Dan ben je alsnog van harte welkom op dit event. Opzeggingen van partnerships zijn vanaf 1 januari 2023 effectief, maar natuurlijk hopen we dat je je bedenkt!

Aanmelden verplicht
Graag ontvangen we je aanmelding. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij brengen 75 euro in rekening, indien je niet aanwezig bent of je niet tijdig bent afgemeld.

Meld jezelf aan: