Life Science, Health & Food

Type event: Inspiratie event
Datum: 12 april 2022
Tijd: 13:45 uur - 18.00 uur
Organisatie: LifetecZONe, Health Valley Netherlands, Health~Holland Top Sector Life Sciences & Health
Deelname: gratis
Locatie:
Brightlands Greenport Campus Venlo
Vilafloraweg 1
5928 SZ Venlo
Event header

Er is meer en meer aandacht voor het belang van voeding in het voorkomen van ziekten. De relatie tussen voeding en gezondheid is voor de hand liggend, echter voor een groot deel ook nog onontgonnen gebied. Zowel binnen de life sciences, gezondheidszorg en food sector wordt er hard gewerkt aan innovaties. De kracht zit hem echter in samenwerking. Welke nieuwe kansen ontstaan er dan? Willen we gepersonaliseerde drankjes met die inhoudsstoffen die ons gezond houden? Gaan we slimme apps gebruiken in onze persoonlijke (di)eetkeuzes? Wat zijn tips bij het aangaan van speciale voeding contracten met zorgverzekeraars? Welke uitdagingen zien de genoemde sectoren en wat kunnen ze juist van een ander leren?

Tijdens dit exclusieve gratis event, georganiseerd door LifetecZONeHealth Valley en Brightlands Campus Greenport Venlo en Health~Holland brengen we ondernemers van alle netwerken bij elkaar.

We gaan kijken waar we elkaar verder kunnen helpen en inspireren, want uiteindelijk willen we allemaal dat we vanaf 2050 jaar langer in goede gezondheid kunnen leven!

Toon je product of dienst

We nodigen bedrijven uit om deel te nemen met een tafelpresentatie waar ze hun product of dienst tonen. Vol is vol.

Locatie

Op Brightlands Campus Greenport Venlo werken ondernemers, wetenschappers en studenten samen aan onderzoek naar gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulaire economie.

Met dank aan: