Ontdek Autisme

logo Ontdek Autisme
Website: ontdekautisme.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, Gezondheid & Welzijn
KvK nummer: 60480505

Adres

Dokter Stolteweg 72
8025 AB
Zwolle
Nederland

Social

Child Play Caleb Woods Ecruhwpiw7c Unsplash

Inzicht en verbinding

Onze samenleving wordt alsmaar complexer. Steeds meer mensen ervaren hierdoor problemen, die we als het ware uitvergroot zien bij mensen met autisme. Ongemerkt ontstaat er “een kloof tussen mensen met en zonder autisme”.

Met Ontdek Autisme willen we “de kloof tussen mensen met en zonder autisme overbruggen”. Ons aanbod rust op drie pijlers:

  • De kennis over autisme verbreden en verdiepen
  • Werken aan een respectvolle grondhouding en gelijkwaardige communicatie
  • Vaardigheden aanleren om op maat balans te vinden

Voor wie zijn we er?
Autisme in de werkomgeving: Heb je als professional te maken met mensen met autisme op het gebied van werk? Leer het contact te verbeteren en zo (weer) balans op de werkvloer te vinden.

Autisme in het onderwijs: Heb jij als onderwijsfunctionaris te maken met leerlingen of studenten met autisme? Ontdek hoe je maatwerk biedt en hun studieloopbaan tot een succes maakt.

Autisme in de zorg: Heb je als zorgprofessional, wijkteam-medewerker, of mantelzorger te maken met mensen met autisme? Ontdek hoe je jouw inlevingsvermogen, inzicht en vaardigheden optimaliseert.

Autisme bij de overheid: Heb je als overheidsfunctionaris of dienstverlener te maken met mensen met autisme? Leer hoe je stimuleert dat ook zij mee kunnen doen in onze samenleving.

Autisme i.c.m. een verstandelijke beperking: Heb jij te maken met mensen met autisme in combinatie met een verstandelijke beperking? Ontdek hoe jij de levenskwaliteit van cliënten verbetert.

Mensen met autisme en naasten: Ben of ken jij iemand met autisme? Je bent van harte welkom bij onze open inschrijvingen. Vergroot jouw kennis en krijg (meer) balans en zelfregie.

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager