Moovd

logo Moovd
Website: moovd.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Gezondheid & Welzijn, Medical devices
KvK nummer: 78421497
Careers: Jobs

Adres

Energiestraat 2
7442 DA
Nijverdal
Nederland

Social

Moovd Home

Moovd ontwikkelt en ontsluit digitale therapieën in verschillende segmenten in de gezondheidszorg. Door middel van innovatief en creatief toepassen van technologie helpen we patiënten, therapeuten en zorgverzekeraars vooruit.

Iedereen zou laagdrempelig toegang moeten hebben tot hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Vanuit deze gedachte is Moovd in korte tijd koploper geworden in innovatieve oplossingen die de mentale gezondheid verbeteren. Deze oplossingen dragen nadrukkelijk bij aan het oplossen van de capaciteitsproblematiek in de geestelijke gezondheidszorg en stellen therapeuten in staat een grotere groep patiënten beter en sneller te helpen.

In samenwerking met experts
Voor het ontwikkelen en ontsluiten van deze therapieën werkt Moovd nauw samen met experts, zoals Prof. dr. Ad de Jongh, Dr. Suzy Matthijssen en Dr. Albert ‘Skip’ Rizzo. Deze professionals hebben zich aan Moovd verbonden door zitting te nemen in de Raad van Advies.

Moovd is tijdens het Health Valley Event op 11 maart 2021 uitgeroepen tot winnaar van Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs 2021; dé prijs voor de meest innovatieve onderneming in opschalingsfase.

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager