MEDge

logo MEDge
Website: medge.care
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Gezondheid & Welzijn, ICT, Netwerkorganisatie
KvK nummer: 77578937

Adres

Pastoor Zegersstraat 54
6542 VS
Nijmegen
Nederland

Social

Medge Image

MEDge zorgt voor de perfecte MEDge ('match') tussen opdrachtgever en medisch expert, met een snel, deskundig medisch expertiserapport als resultaat.

Wat is MEDge?

MEDge is het medische expertise platform waar de vraag naar medische expertise en het aanbod van medische kennis en kunde samenkomt. Medische expertise is beschikbaar op één plek, MEDge werkt efficiënt, veilig en geheel digitaal. Een groot aanbod aan expertise zorgt voor de perfecte MEDge (‘match’) tussen opdrachtgever en medisch expert.

MEDge is er voor letselschade advocaten, juristen, belangenbehartigers, medisch adviseurs, bedrijfsartsen, arboartsen, verzekeraars, het UWV, re-integratiebureaus en andere opdrachtgevers die op zoek zijn naar een deskundige (onafhankelijke) medische expertise. MEDge kan gebruikt worden voor een expertise in het kader van letsel, maar ook in het kader van arbeid en gezondheid.

Wat is medische expertise?

Een medische expertise is een onderzoek door een onafhankelijk arts (medisch specialist). Het doel van een medische expertise is inzicht krijgen in de (arbeids)medische toestand en het perspectief van een cliënt/patiënt.
Een medische expertise kan gebruikt worden bij juridische (letselschade) procedures, maar het kan ook worden ingezet in het kader van een sociale verzekering, Arbo, UWV, AOV of een second opinion.

Afbeelding van Carla Roovers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Carla Roovers Innovatiemanager