Johnson Marketing

logo Johnson Marketing
Website: johnsonmarketing.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Marketing & communicatie advies
KvK nummer: 861161580
Careers: Jobs

Adres

Prins Willem-Alexanderlaan 407
7311 SX
Apeldoorn
Nederland

Social

Johnson Marketing Mountains

Hoe kan je van iets goeds, iets geweldigs maken? Welke kerneigenschappen zijn nodig om te groeien? Welke belofte wil je waar maken in de zorgmarkt en hoe kunnen we hier helpen?

Johnson Marketing is een creatief en ondernemend marketingbureau in de zorg en welzijn sector. Wij staan voor samenwerken, ondernemerschap en resultaat.

Wij spelen in op de snel oplopende zorgvraag en gaan samen met onze klanten opzoek naar de kern. We vertalen doelen naar een online marketing strategie om onze klanten online (en offline) zichtbaar te maken en het merk goed te positioneren in de zorgmarkt. Door een sterke merkclaim en scherpe kernwaarden vinden we een ultieme positie in de markt voor jouw merk.

Door deze expertises en onze jarenlange ervaring in de zorgsector weten we de doelgroep effectief te bereiken in branches als de verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT), ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, GGZ en overige zorg en welzijn. Hierdoor kunnen we groei in verwijzingen, instroom zorgmedewerkers en/of aanvragen waarborgen.

Afbeelding van Wil Philipsen

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Wil Philipsen Innovatiemanager