Harmony Coaching

logo Harmony Coaching
Website: www.harmonycoaching.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, Gezondheid & Welzijn
KvK nummer: 58627847

Adres

Zwolseweg 8a
7731 BC
Ommen
Nederland
Depression Sad Anthony Tran I Epv9dxg7u Unsplash

Uit evenwicht? Harmony Coaching helpt je in balans te komen.

Allerlei gebeurtenissen kunnen het evenwicht in je leven verstoren. Overlijden van je partner of kind, scheiding, burn-out, spanningen op het werk, ontslag, verhuizing of een combinatie van deze of andere factoren kunnen er voor zorgen dat de stabiliteit wegvalt. Om je balans te hervinden kan het soms nodig zijn een steuntje in de rug te krijgen. Harmony Coaching is dat steuntje. Een luisterend oor en een deskundig advies kunnen volwassenen, jongeren en kinderen op weg helpen een nieuw evenwicht te vinden.

Systeemtherapie

Harmony Coaching biedt persoonlijke betrokken en professionele begeleiding als het leven in een onstabiele fase terecht is gekomen. Met de opleidingen rouw- en verliescoach, jeugd- en kindercoach, EMDR bij trauma, systemische pedagogiek en begeleider familieopstellingen mag ik mij een specialist noemen op deze terreinen. 

Rouw- en verlies coach

Harmony Coaching is gespecialiseerd  in rouw en verlies. 

Jeugd- en kindercoach

Harmony coaching helpt kinderen die verlies ervaren door scheiding, ziekte, overlijden of andere situaties. Ook wanneer kinderen vastlopen of spanningsklachten ervaren is Harmony coaching een goed adres. 

Therapeutisch bordspel Hart op de Tong

Hart op de Tong is ontwikkeld voor kinderen van gescheiden ouders. Daarnaast is het toepasbaar bij rouw en verlies. Ook is er een systemische uitbreiding. lees verder

Graag voer ik met jou een kennismakingsgesprek, waarin vastgesteld kan worden welke vorm van coaching de beste garantie biedt voor nieuwe stabiliteit in je persoonlijke of professionele ontwikkeling.

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager