everywhereIM

logo everywhereIM
Website: everywhereim.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consultancy, eHealth, ICT
KvK nummer: 76928810
Careers: Jobs

Adres

Paasheuvelweg 25
1105 BP
Amsterdam
Nederland

Social

Everywhereim

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, maken en bouwen van apps voor de gezondheidszorg. Op basis van speciaal door ons ontwikkelde standaard software maken wij apps voor richtlijnen in de zorg. Ook maken wij gezondheidsapps op maat. Veel ziekenhuizen, instellingen en farmaceutische bedrijven behoren tot onze klanten.

Met onze standaard software, NO-CODE GREG, is het heel eenvoudig om een richtlijnen app te maken voor uw ziekenhuis, instelling, specialisme of bedrijf. Dat kan goedkoop en snel! Serious gaming, augmented reality en social media projecten behoren ook tot onze diensten.

Wij maken uw app met een gespecialiseerd team. In dit team zit altijd een arts. Tijdens het hele project denkt de arts mee over de medische inhoud van het project en de impact daarvan op de technische ontwikkeling. We ontwikkelen ook medische apps op maat en kiezen altijd de beste ontwikkelaar voor de job. Onze ontwikkelaars hebben allemaal een hart voor de zorg. Met het everywhereIM team heb je altijd één projectleider als aanspreekpunt: dat werkt snel en gemakkelijk.

In 2021 is de wetgeving omtrent CE-markering voor medische hulpmiddelen gewijzigd. Wij zijn specialisten op het gebied van CE-markering van medische apps. Wij organiseren regelmatig workshops over CE-markering. Deze workshops zijn gratis, neem contact met ons op voor een workshop in uw ziekenhuis of instelling. 

Afbeelding van Carla Roovers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Carla Roovers Innovatiemanager