Cinnovate (DEA)

logo Cinnovate (DEA)
Website: www.cinnovate.nl
Organisatietype: Kennisinstelling
Specialisatie: Domotica, eHealth, ICT, Research & Development
KvK nummer: 39046783

Adres

Wisselweg 33
1314 CB
Almere
Nederland

Social

Cinnovate Oplossing

Wij ontwikkelen en realiseren innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van  kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is een echt familiebedrijf met veel aandacht voor kwetsbare mensen in onze samenleving. 

​Zekerheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn de kernwaarden van onze organisatie. Niet alleen wat betreft de producten en diensten die wij ontwikkelen, maar ook met betrekking tot betrokkenheid in onze omgeving en de maatschappij.

​Daarom is Cinnovate sponsor van sociaal maatschappelijke organisaties zoals Forever Young Festival en Stichting Mijn Eigen Thuis.

​Familie als basis geldt ten slotte ook voor alle mensen die voor onze organisatie werken. Wij werken op basis van positieve gelijkwaardigheid en respect met elkaar samen in een dynamische, maar vooral ook gezellige, omgeving.

Hier zijn wij goed in.

  • Zorg alarmopvolging: Goede en betrouwbare alarmopvolging met Cinnovate, want een alarmoproep is er niet voor niets. 
  • ​​Domotica: Zelfstandig wonen voor mensen met een beperking dankzij de slimme en veilige domotica van Cinnovate.
  • ​​Smart sensoring: De zorgbehoefte wordt steeds complexer. Slimme sensoren en het analyseren van sensorinformatie en data is een must.
  • ​​Leefcirkels: Vrijheid is de basis van een gelukkig leven. Dankzij Cinnovate Beweegvrij gaan vrijheid en veiligheid hand in hand.
  • ​​Positiebepaling: Nooit meer zoeken maar meteen weten waar iemand die hulp nodig heeft zich in het gebouw bevindt. Logisch toch?
  • Beeldbellen: Lines is de veilige en gebruiks-vriendelijke beeldbel App van Cinnovate speciaal voor senioren.  Contact met familie en vrienden, ook als het fysiek even niet kan. ​
Afbeelding van Wil Philipsen

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Wil Philipsen Innovatiemanager