Businesscares

logo Businesscares
Website: www.businesscares.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, Gezondheid & Welzijn, ICT
KvK nummer: 66064031

Adres

Dokter Stolteweg 72
8028 AZ
Zwolle
Nederland

Social

Businesscares

Over ons

Businesscares biedt zorgondernemers ondersteuning bij strategische en tactische vraagstukken en innovatie. Dit doen we met een persoonlijke & zakelijke aanpak en onze ruime kennis en ervaring van innovatie in de gezondheidszorg.

Dienstverlening

Businesscares, al meer dan 10 jaar een gewaardeerd partner van zorgondernemers in Nederland. Onze experts leveren interim & projectmanagement, advies en coaching en realiseren samen met u een vitale, duurzame en ondernemende organisatie. Dit doen we met een persoonlijke & zakelijke aanpak en onze ruime ervaring en kennis van innovatie in de gezondheidszorg.
Onze werkwijze kenmerkt zich door dat wat groot lijkt klein te maken en onszelf uiteindelijk overbodig maken. Aanvullend op onze expertise leveren wij solutions die onze aanpak ondersteunen in een veranderproces en bij de optimalisatie van informatievoorziening, kennis en klantbinding.

Missie & visie

Onze uitdaging is, om samen met onze opdrachtgevers, te verkennen wat nodig is om verandering te bewerkstelligen en te begrijpen hoe mensen tot verandering komen. Wij ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van strategie, organisatieontwikkeling en organisatieverandering. Met als uiteindelijk doel het succes van uw onderneming te vergroten.
Businesscares ziet een toekomst waarin behandeling, zorg en thuis meer verweven raken. Wij faciliteren dit proces voor onze klanten op het gebied van zorg en innovatie en met ervaring in zorg en zakelijkheid.

Mensen met een gelijke passie geven we de ruimte om te floreren in onze fijne werkomgeving.

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager