Avisi Solutions

logo Avisi Solutions
Website: www.avisi.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: ICT
KvK nummer: 76625664
Careers: Jobs

Adres

Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS
Arnhem
Nederland
Avisi Geerd Social Koffie

Waarde toevoegen aan organisaties en maatschappij

Avisi is 20 jaar geleden opgericht om samen met passie en plezier zinvolle software te ontwikkelen die meetbaar bijdraagt aan bedrijfsresultaten én de maatschappij. Door te investeren in innovatieve technieken en high-performance software teams hebben ze veel bedrijven variërend van start-ups tot enterprise geholpen van idee tot software die waarde oplevert.

Van idee tot waardevolle software

Avisi weet wat er nodig is om softwareontwikkeling tot een succes te maken. Ze helpen bij het concreet uitwerken van een idee door middel van software requirements workshops of software quality assessments. Met een Proof of Concept helpen ze jou de haalbaarheid en eventuele risico’s in kaart te brengen. Pas als alle lichten op groen staan gaat Avisi samen met jou een totaaloplossing ontwikkelen en indien gewenst in beheer nemen. Zo wordt de kans op succes gemaximaliseerd.

Avisi en Health Valley

De missie van Avisi - waarde toevoegen aan organisaties en maatschappij - en de focus van Avisi op innovatie door middel van software past uitstekend bij Health Valley. Samen impact maken voor mens en maatschappij!

Afbeelding van Helma van den Hurk

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Helma van den Hurk Innovatiemanager