Arnold & Siedsma

logo Arnold & Siedsma
Website: www.arnold-siedsma.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: IP Advies, Juridisch Advies
KvK nummer: 20060991
Careers: Jobs

Adres

Oranjesingel 47
6511 NN
Nijmegen
Nederland

Social

Arnold & Siedsma 1

Arnold + Siedsma, met 12 vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland, is een full service dienstverlener op het gebied van intellectueel eigendom. Onze professionele octrooi-, merken- en modellengemachtigden en eigen advocaten houden zich dagelijks bezig met het beschermen en handhaven van intellectueel eigendom, zoals van technologie, processen, innovatieve producten, merken, modellen en (product)design.

Ons werkgebied strekt zich uit van het beoordelen van innovaties, het opstellen- en verleend krijgen van octrooi- en merkaanvragen, het verdedigen van octrooi- en merkrechten bij eventuele inbreuk tot en met het geven van strategisch en operationeel advies m.b.t. intellectueel eigendom.

Met meer dan 120 medewerkers, vertegenwoordigt ons kantoor niet alleen Europese, maar ook overzeese cliënten - van groot tot klein - uit onder andere Amerika en Azië.

Bescherm uw intellectueel eigendom

Misschien wilt u investeerders of producenten interesseren voor uw creatie, om het tot een commercieel succes te maken. Voordat u dat doet, is het van belang dat u uw vondst, uw intellectueel eigendom, goed beschermt tegen namaak door concurrenten. Dan plukt u straks ook zelf de financiële vruchten van al uw inspanningen.

Arnold + Siedsma: ruim 90 jaar (internationale) ervaring

Bij Arnold+Siedsma is uw idee onze drijfveer. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring in het juridisch beschermen van intellectueel eigendom als uitvindingen, merken en modellen voor zowel kleine zelfstandigen, als grote multinationals in binnen- en buitenland. Naast onze kantoren in Nederland en België heeft Arnold + Siedsma kantoren in Duitsland en Zwitserland zodat wij uw rechten ook tot ver buiten de grenzen van de Benelux kunnen beschermen.

Experts op het gebied van octrooien, merken, modellen en advocatuur

Arnold + Siedsma heeft meer dan veertig technische en juridische specialisten in huis met kennis van de belangrijkste innovatieve sectoren, van biotechnologie en farmacie tot en met auteursrecht en software. Voor elke uitvinding hebben we voor u een gesprekspartner met specialistische technische kennis van uw vakgebied in huis.

Afbeelding van Helma van den Hurk

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Helma van den Hurk Innovatiemanager