Isala

logo Isala
Webseite: www.isala.nl
Organisationstyp: Zorginstelling
Spezialisierung: Algemeen Ziekenhuis
Nummer der Handelskammer: 8209704
Laufbahnen: Website für Stellenangebote

Adresse

Dokter van Heesweg 2
8025 AB
Zwolle
Nederland

Social

Isala Hoofdingang

Isala is één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Onder het motto 'dichtbij als het kan, verder weg als het moet' waarborgen wij samen het aanbod van basis- en topzorg in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.

Kwaliteit staat voorop

Isala staat voor kwaliteit van zorg en persoonlijke betrokkenheid. Wij vinden het belangrijk dat u de zorg krijgt waar u recht op heeft. Kwalitatief goede zorg, die bijdraagt aan uw herstel en kwaliteit van leven.

Basiszorg en topklinische zorg

Isala biedt meer dan basiszorg. In de loop der jaren hebben we steeds meer bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. Vaak als erkenning van de kennis en vaardigheden die specialisten op eigen initiatief hadden opgebouwd. In de topklinische functies, zoals hart- en neurochirurgie en dialyse, kunnen we ons meten met academische ziekenhuizen.

Specialistische kennis in huis

Om het niveau van deze zorg zo hoog mogelijk te houden, wordt voortdurend toegepast wetenschappelijk onderzoek gedaan. De specialistische kennis die we in huis hebben, geven we door aan artsen en verpleegkundigen in opleiding. Studenten uit het mbo, hbo en van de universiteit kunnen voor opleidingsplaatsen bij ons terecht.

Bild von Egbert-Jan Bogels

Ist dieses Unternehmen ein potenzieller Partner für Sie? Kontaktieren Sie bitte:

Egbert-Jan Bogels