Home Services Subsidies

Subsidies

Het subsidielandschap voor innovaties is voor de meeste bedrijven en instellingen niet erg inzichtelijk. Ontdekken wat er mogelijk is als het gaat om subsidies, fiscale maatregelen, kredieten en fondsen voor Life Sciences & Health? Dan helpt het Health Valley Subsidieloket of subsidieadviesbureau Hezelburcht je als partner graag verder. Ook partner ttopstart kan antwoord bieden op je financieringsvraag voor een innovatie, onderzoek of investering. ​

Alles over subsidies en regelingen

Klop aan bij het Health Valley Subsidieloket en ontvang alle informatie over regionale, landelijke en Europese regelingen. Uitsluitend partners van Health Valley kunnen hiervoor exclusief gebruik maken van een uitgebreide, actuele database. Heb je inhoudelijke subsidievragen die in de database niet direct beantwoord worden? Dan kun je tijdens kantooruren ook terecht bij de helpdesk, die je in de database bij contact vindt.

Meld je aan voor het Subsidieloket

Nieuwsgierig wat het Health Valley Subsidieloket jou kan bieden? Je krijgt gratis toegang tot de database door een mail te sturen met je voor- en achternaam, naam organisatie en je e-mailadres onder vermelding van Subsidieloket in het onderwerp naar m.kalf@healthvalley.nl. Dan maken we zo snel mogelijk een account voor je aan.

Gratis sessie Subsidielandschap Hezelburcht

Partner Hezelburcht is al ruim twintig jaar actief als full service subsidieadviesbureau op regionaal en Europees niveau en biedt Health Valley partners die zich kwalificeren als innovatieve ondernemer een exclusieve sessie 'Subsidielandschap voor de innovatieve ondernemer'. In deze sessie kun je je project met een adviseur Life Sciences and Health bespreken en krijg je inzicht in de verschillende subsidie- en kredietmogelijkheden voor je bedrijf. Meld je aan voor een gratis sessie 'Subsidielandschap voor de innovatieve ondernemer' bij dr. ir. Rolf Pullens, senior consultant Life Sciences and Health, r.pullens@hezelburcht.com of 06-25011624.

Gratis twee adviesuren ttopstart

Start-up, MKB, multinational, zorginstelling, universiteit, sectorfonds of overheid. Welke organisatie je ook vertegenwoordigt, ttopstart helpt je graag met het realiseren van je ambities. Partners van Health Valley kunnen gebruikmaken van twee gratis adviesuren bij ttopstart. Zelf ooit begonnen als innovatieve spin-off is ttopstart geëvolueerd tot een unieke organisatie, die meegroeit met de regionale, landelijke en Europese economie. Binnen ttopstart is er een team van specialisten op het gebied van Life Sciences & Health. Als team houden zij zich dagelijks bezig met vragen en ontwikkelingen ten behoeve van verbetering van de kwaliteit van gezondheid, oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, meer bedrijvigheid en economische welvaart. Interesse? Neem contact op met Jan Rademaker via jan@ttopstart.com.

Health Valley Partners