Home Ons netwerk Partners Van Doorne N.V.

Van Doorne N.V.

De zorg is een zeer snel veranderende markt. mHealth, biotech, decompartimentering, big data en intensieve samenwerking met technologische bedrijven zijn slechts enkele ontwikkelingen die de zorg op ongelofelijke wijze zullen gaan veranderen maar ons tegelijk voor grote regulatoire en financiële vraagstukken stellen.

Meer dan 15 jaar geleden waren wij het eerste advocatenkantoor in Nederland met een volledig op healthcare en life sciences gericht team van advocaten, notarissen en fiscalisten. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt en de (verwachte) Nederlandse en Europese regelgeving.

Wij waken ervoor dat jij niet wordt verrast door regulatoire vereisten en zorgen voor heldere afspraken als je het kapitaal ophaalt dat nodig is om jouw plannen te verwezenlijken. Wij helpen jou te focussen op jouw core business, het leveren van innovatieve oplossingen voor de zorg van morgen.

Op basis van onze uitgebreide ervaringen en pragmatische juridische inzichten zijn wij als geen ander in staat om transparante maar vooral ook praktische oplossingen te bieden in de meest complexe issues. Dat is wat wij graag doen en dat is waar wij heel goed in zijn.

Niet voor niets zijn wij ook in 2016 weer door de internationale en gezaghebbende Chambers gids erkend als het beste juridische Healthcare advieskantoor van Nederland. 

In deze brochure vertellen we wat meer over wat wij voor jou kunnen doen. Daarnaast verzekert ons internationale netwerk dat jij en wij wereldwijd toegang hebben tot de expertise waar die nodig is.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Van Doorne N.V.
Website: https://www.vandoorne.com/
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, Financieel advies, Juridisch Advies
Bezoekadres: Jachthavenweg 121, 1081 KM, Amsterdam, Nederland
Postadres: Postbus 75265, 1070 AG, Amsterdam, Nederland
KvK: 34199342

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners