Home Ons netwerk Partners BeterDichtbij

BeterDichtbij

Over BeterDichtbij

Heeft u een medische vraag? U appt direct met uw eigen arts of ziekenhuis. Voor iedere vraag die u even wilt stellen. Op elk moment van de dag via uw mobiele telefoon of computer. U krijgt een betrouwbaar antwoord op vragen over uw gezondheid of ziekte van de zorgverleners uit uw eigen regio. Of persoonlijke uitleg van uw arts of inzicht in uitslagen van onderzoeken. Bovendien is het prettig dat u het bericht nog eens rustig na kunt lezen. En uiteraard garanderen wij uw privacy.

Wie zijn wij

Biphone-three-quarters_NEW.pngeterDichtbij is een initiatief van de Vereniging van Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ), een vereniging van 30 regionale ziekenhuizen verspreid over heel Nederland. Deze ziekenhuizen geven u zorg dichtbij, in uw eigen regio, en waarbij de menselijke maat vanzelfsprekend is: dat is waar de SAZ voor staat. De BeterDichtbij service ondersteunt dit: ‘Direct in contact met uw arts of ziekenhuis’. Om BeterDichtbij zo goed mogelijk op uw wensen te laten aansluiten, is de app ontwikkeld samen met eindgebruikers, zorgspecialisten, usability experts en de ziekenhuizen. We werken continu verder aan het verder optimaliseren en uitbreiden van beschikbare diensten voor BeterDichtbij.

Direct contact met uw arts of ziekenhuis

Heeft u een vraag? U appt direct met uw eigen arts of ziekenhuis. Voor iedere vraag die u wilt stellen. Op elk moment van de dag via uw mobiele telefoon of computer.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: BeterDichtbij
Website: www.beterdichtbij.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth
Bezoekadres: Oudlaan 4, 3515 GA, Utrecht, Nederland
Postadres: Potbus 9696, 3506 GR, Utrecht
KvK: 70150680

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners