Home Events Tegema Group

11 juni 2019, 16.00 - 17.00 uur

Tegema Group

Webinar

Leer de praktische Industrie 4.0 tools!

Volg deze online seminar van het bedrijf TEGEMA indien: je graag je productieomgeving wil optimaliseren, het potentieel van je medewerkers en machines maximaal wil benutten je denkt dat het toepassen van industrie 4.0 een oplossing is. Misschien hoor je ook overal dat Industrie 4.0 de nieuwe toekomst van produceren is, maar twijfel je wat de beste eerste stap is om te zetten? Bij Industrie 4.0 denkt men vaak aan het toepassen van ‘the internet of things’, robots en hoog geautomatiseerde productie systemen. Met een aantal eenvoudige eerste stappen, kan je ook al veel bereiken. Zo kun je industrie 4.0 technieken toepassen om:
  • je productie omgeving efficiënter te maken DOOR
  • meten en gegevens verzamelen EN ZO
  • je performance inzichtelijk te maken
In dit webinar geven we je inzicht in wat Industrie 4.0 nu eigenlijk is en krijg je tips voor een praktische aanpak van industrie 4.0 zodat je het productieproces net even slimmer kan richten en optimaliseren. Zo kan je de eerste stappen in digitalisering gaan zetten. Resultaat is:
  • Verbetering van productie kwaliteit
  • Verhoging van productiviteit en efficiency
  • Verhoging van de flexibiliteit

Voor wie?

Medtech, Photonica of Semi-conducteur industrie. Ben je nieuwsgierig hoe in welke stappen en met welke tools het mogelijk is om Industrie 4.0 toe te passen op jouw productie dan moet je zeker deze webinar volgen.
De sprekers hebben een jarenlange ervaring op het gebied van de maakindustrie en delen graag deze kennis met als doel de productie omgeving zo rendabel mogelijk te maken. De volgende sprekers komen aan het woord:
  • Sander Dorrestein, TEGEMA, Director Project Solutions (Expert in Bonding and Joining processes)
  • Bram Kale, TEGEMA, Director Project Solutions (Expert in inrichten van assemblage productie omgevingen)

Sander Dorrestein, Bram Kale,

static

desktop, tablet of smartphone

online

Health Valley Partners