Maak samen het verschil!

Vraag & Aanbod

Hier vind je berichten met betrekking tot calls, ventures, challenges, accelerators, programma's,  subsidieregelingen en andere relevante oproepen voor start ups en scale ups. 

Onderzoek Internationale Kansen en Knelpunten 2020

Deel je mening!

Bekijk nieuws

Nationale Zorginnovatieprijs 2020

Kom in de spotlight met jouw zorginnovatie op het Health Valley Event en maak kans op de Nationale Zorginnovatieprijs 2020! Plus nog veel meer…

Bekijk nieuws

Regeling 2019 voor Innovatie langer open

OP Oost verlengt de openstellingsperiode voor aanvragen voor grote R&D-samenwerkingsprojecten 2019. De openstelling loopt nu af op 31 maart 2020.

Bekijk nieuws

X-Borders: grensoverschrijdend uitwisselingsprogramma

Ondersteuning van Nederlandse en Duitse startups bij de grensoverschrijdende uitbreiding van hun activiteiten.

Bekijk nieuws

KNMP Zorginnovatieprijs 2020

Bijzondere zorginnovaties, initiatieven die de zorg in beweging krijgen of ideeën die bijdragen aan de zorg van de patiënt kunnen tot en met 5 januari 2020 worden ingediend.

Bekijk nieuws

Horizon 2020 Innovation Associate Programme Call

If you are an SME, this is an opportunity to receive the needed funds to employ a post doctoral researcher for one year, all costs covered!

Bekijk nieuws

Masterclass 'Implementatie van eHealth'

Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth-toepassingen van papier naar de praktijk?

Bekijk nieuws

Stem is hét platform voor medewerkersparticipatie

Ben jij op zoek naar een gemakkelijke en betrouwbare manier om medewerkers aan je organisatie te binden door hen mede eigenaar te maken?

Bekijk nieuws

Nori Health opent aanmeldingen voor pilot met chatbot coach darmpatiënten

Nori Health introduceert binnenkort een digitaal therapie programma met een computergestuurde (chatbot) coach voor mensen met een chronische darmaandoening

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 39)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5  >  >| 

Health Valley Partners