Maak samen het verschil!

Vraag & Aanbod

Hier vind je berichten met betrekking tot calls, ventures, challenges, accelerators, programma's,  subsidieregelingen en andere relevante oproepen voor start ups en scale ups. 

X-Borders: grensoverschrijdend uitwisselingsprogramma

Ondersteuning van Nederlandse en Duitse startups bij de grensoverschrijdende uitbreiding van hun activiteiten.

Bekijk nieuws

Health Innovation School in Zuid Oost-Nederland

In november 2019 start de regionale editie start van de Health Innovation School in Zuid Oost-Nederland georganiseerd door: Rijnstate, Maartenskliniek, Sensire/Naast, VGZ, Health Valley en Radboudumc.

Bekijk nieuws

Horizon 2020 Innovation Associate Programme Call

If you are an SME, this is an opportunity to receive the needed funds to employ a post doctoral researcher for one year, all costs covered!

Bekijk nieuws

Shakingtree Award

VWS is op zoek naar kanshebbers voor de award voor 2019 VWS is op zoek naar bijzondere mensen die de wereld van zorg en welzijn opschudden. Ben je, of ken je iemand die de Shakingtree Award 2019 heeft verdiend? Meld dan zijn of haar naam, met een heldere beschrijving van het initiatief, via het volgende e-mailadres: award@shakingtree.nl. Dit kan tot 11 oktober.

Bekijk nieuws

Challenge verpleeghuis van de toekomst

Verpleeghuizen die technologische innovaties (willen) inzetten, kunnen meedoen aan een competitie waarbij 10 uitgekozen organisaties gratis advies krijgen om hun idee uit te voeren.

Bekijk nieuws

Masterclass 'Implementatie van eHealth'

Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth-toepassingen van papier naar de praktijk?

Bekijk nieuws

Twee miljoen subsidie beschikbaar voor anonieme e-mental health

Tot en met 1 oktober 2019 kunnen organisaties in de ggz en verslavingszorg subsidieaanvragen doen voor voor behandelingen met anonieme e-mental health bij het Zorginstituut. Voor 2020 is er voor de organisaties twee miljoen euro beschikbaar.

Bekijk nieuws

Venture Challenge Fall 2019

Apply now for the Fall 2019 edition! Deadline September 5. The Venture Challenge is a 10-week programme to develop an initial idea – a breakthrough research result – into a solid business case.

Bekijk nieuws

Health Impact Accelerator

Ben jij (bijna) ondernemer en wil je bijdragen aan een gezondere wereld? Wil jij jouw businessplan verder ontwikkelen en meer leren over sociaal ondernemen?

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 42)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5  >  >| 

Health Valley Partners